top of page

Australian Dodgeball Officials

Public·61 Officials

Albert Corokin
Albert Corokin

Хтось вже купував одяг від українських брендів онлайн? Порадьте щось!

Привіт всім! Я останнім часом дуже захопився ідеєю підтримувати українських виробників. Мені здається, що зараз це особливо важливо. Але, якщо чесно, ніколи раніше не купував одяг онлайн у наших брендів. Завжди боявся, що розмір не підійде, або якість буде не та, що на фото. Можливо, хтось має досвід таких покупок? Чи можете поділитися своїми враженнями? Можливо, є якісь перевірені сайти, де хороший вибір і нормальна розмірна сітка? Боюсь прогадати і витратити гроші даремно, тому буду вдячна за будь-які поради та рекомендації!

7 Views
Willi Fox
Willi Fox
Apr 16

О, я тебе дуже розумію! Сама колись так боялася, поки не натрапила на один чудовий магазин. Мені дуже сподобалось, як все організовано, і якість чудова. Нещодавно відкрила для себе сайт https://25union.com.ua/. В них дуже широкий асортимент, починаючи від суконь і закінчуючи аксесуарами. Замовила собі там кілька речей, і все підійшло ідеально. Доставка швидка, а тканини приємні на дотик. Тепер планую замовити щось із нової колекції. Рекомендую заглянути, думаю, тобі теж сподобається і знайдеш щось для себе!

Officials

• Olesya Solonenkova
    Olesya Solonenkova
  • Jason Foden
    Jason Foden
  • Jack White
    Jack White
  • John Piterson
    John Piterson
  • Dyran Cutler
    Dyran Cutler
bottom of page